Corona pauze

Beste theaterliefhebbers,

Op 30 oktober stuurden wij u het volgende:

"Dat wij Corona-proof theater kunnen brengen hebben wij bewezen met onze eerste productie "Oud Papier". Niets dan lovende reacties van onze toeschouwers. Vriendelijke dames mailden ons: " We willen jullie bedanken voor al het werk om ons op een Corona-veilige manier te laten genieten van het stuk. Chapeau, het verliep vlekkeloos". Iemand anders: "Bij het KVT voelen wij ons veilig". Maar helaas, het kan even niet verder. Ook wij gaan even op de pauzeknop drukken en afwachten hoe de toestand evolueert. De speeldata worden uiteraard gewijzigd maar wij houden u op de hoogte."

Ook op vandaag weten wij nog niet wanneer wij onze volgende productie "DE KONIJNENPIJP", die nog maar enkele repetities nodig heeft, gaan kunnen brengen. Zeker is dat wij de producties "Den overval op orval" (Tejaterateljee) en "Oscar" naar volgend seizoen verplaatsen. Verder is het de bedoeling om ook nog "PIKANT IS PLEZANT" als afsluiter van dit seizoen te brengen.

Wij kunnen u ook garanderen dat u geen financiële schade zult hebben met het uitstellen van producties van dit seizoen. Voor de producties die verplaatst worden kan u met uw abonnement van dit seizoen terecht. Er zal echter ook de mogelijkheid bestaan om deze vertoningen terug betaald te krijgen als u volgend seizoen niet meer zou willen komen. Wij zullen u daarover later berichten.

En nu maar duimen op een verdere gunstige evolutie van de situatie. Wij volgen de instructies strikt op maar vanaf de dag dat wij opnieuw mogen repeteren, vliegen we er terug "met vereende krachten" in.

Tot weldra.

John Seré
Voorzitter

15 mei 2021