KVT, FLITSEND, FIER EN FRIS! Update!

Foto door <a href=
"https://unsplash.com/@roblaughter?utm_source=Marsvaardig&utm_medium=referral&utm_campaign=api-credit">
Rob Laughter</a> op <a href="https://unsplash.com">Unsplash</a>

Beste theaterliefhebbers,

Wij kunnen terug opstarten!! Wij hebben onze zaal volledig coronaproof gemaakt en dat is gecontroleerd en goedgekeurd door de overheden.

Hoe zit het in elkaar? Enkel de rijen 1-3-5-7-9 kunnen gereserveerd worden zodat de afstand daartussen 2,50 meter bedraagt. In de rijen die verkocht worden, wordt er ook nog automatisch een stoel vrij gehouden tussen elke bestelling van 2,3,4,5… zetels. In deze vrijgehouden zetel plaatsen wij een klein scherm uit plexiglas zodat er ook geen zijdelingse besmetting kan zijn. Van onze zaal van 170 zetels worden er zo - per vertoning - maximum maar 85 verkocht. Ook zullen wij er voor zorgen dat de zaal goed fris is waardoor wij de airco kunnen afzetten bij aanvang van de vertoning. In onze cafetaria hebben wij 11 tafels van 6 man en 2 van 10 die 1,50 meter uit elkaar staan. Iedereen (vanaf 4 personen) kan dus een tafeltje reserveren en rustig genieten van een drankje. Mondmaskers blijven verplicht in de zaal en bij uw verplaatsingen in het cafetaria. Volgens de instructies van vandaag kunnen wij dus rustig starten op de voorziene datum van vrijdag 25 september.

In onze vorige mailing meldden wij u dat we de voorstellingen van 'Oud Papier' niet konden brengen en dat die productie als eerste volgend seizoen zou geprogrammeerd worden. Wij kregen hierop van u heel wat sympathiebetuigingen, waarvoor dank. Wij beloofden u ook een compensatie voor deze niet-gespeelde vierde productie.

Vermits onze inkomprijzen reeds 7 jaar dezelfde zijn, beslisten wij - lang voor de uitbraak van Corona - om die met 1 € te verhogen. Daardoor worden ook alle abonnementsformules iets duurder.

Ons voorstel is dat alle oude abonnees hun abonnement voor seizoen 2020-2021 nog kunnen hebben aan de prijs van de laatste 7 jaar. Zij hoeven dus de verhoging niet te betalen. Zo heeft u meteen een compensatie voor de gemiste productie - en kunnen wij een beetje besparen. De concrete details hiervan vindt u in bijgevoegde folder. Ook bij ons hakt de Coronacrisis er financieel heel hard in, vooral omdat wij juist vorig seizoen ons theater volledig vernieuwden en dat zelf gefinancierd hebben.

Nog geen abonnement besteld? Doe het dan NU! Wij gaan van alle abonnees nu ook het bankrekeningnummer in ons bestand plaatsen zodat wij u gegarandeerd kunnen terugbetalen, mocht de situatie zich nog voordoen .

Wij hebben er echt zin in! U ook? Kom dan rustig en veilig genieten van onze eerste productie.

Wat wij u brengen vindt u ook uitgebreid in onze folder..

 • "Oud papier" door Stany Crets in een regie van Roel Vanderstukken.
  Een boeiend stuk over een verborgen leven.
 • "De konijnenpijp" door David Lindsay-Abaire in een regie van Wannes Vanderstukken .
  Een parel rijk aan emoties!
 • "Den overval op Orval" door ons Tejaterateljee in een regie van Wim Poeck.
  Een Crimi-komedie.
 • "Oscar" door Claude Magnier in een regie van Jeroen Van Weert.
  Dolkomische intriges. Een avondje puur toneelplezier!
 • "Pikant is plezant" door Jean-Luc Lemoine in een regie van Kevin Caers
  Een heerlijke, pikante seks-komedie!

Met vriendelijke groeten,

John Seré

Voorzitter

Koop je abonnement nu online.

20 augustus 2020