Even pauze

Beste theaterliefhebbers,

Dat wij Corona-proof theater kunnen brengen hebben wij bewezen met onze eerste productie "Oud Papier". Niets dan lovende reacties van onze toeschouwers. Vriendelijke dames mailden ons: " We willen jullie bedanken voor al het werk om ons op een Corona-veilige manier te laten genieten van het stuk. Chapeau, het verliep vlekkeloos". Iemand anders: "Bij het KVT voelen wij ons veilig". Maar helaas, het kan even niet verder.

Ook wij gaan even op de pauzeknop drukken en afwachten hoe de toestand evolueert. De speeldata worden uiteraard gewijzigd maar wij houden u op de hoogte.

Wij vinden het vertrouwen dat jullie in onze toneelvereniging en haar werking stellen gewoon fantastisch. Vorig jaar hadden wij 1000 abonnees, nu, in Corona tijd, 690!!! Zelfs in onze stoutste dromen hadden wij dit niet verwacht en daarom zingen wij samen met Ramses Shaffy: "Wij zullen doorgaan"

Onze volgende productie staat ongeduldig te trappelen om u mee te nemen in haar KONIJNENPIJP. Wanneer dit zal kunnen, is vandaag nog onduidelijk maar U hoort binnen enkele weken van ons.

John Seré
Voorzitter

3 november 2020